lördag 23 april 2011

One night in Alanya !

Det blev en vild natt i Alanya och idag är airport teamet lite ur balans.. Det börjar bli dags att dra sig tillbaka till Antalya men varken benen eller huvudet är så sugna på att följa med. Vi grundade som sagt kvällen igår med lite vin och mys på balkongen, sen drog vi till red tower för att äta middag och ta oss ett glas till. Vi blev skapligt sega efter middagen och tillslut blev vi lika övertrötta som vi varit på flygplatsen och humor nivån sjönk ner till botten och precis ALLT var helt plötsligt jätte roligt !

Tillbaks till Sesam, mer vin och tjejsnack, sen kom Anna hem efter en lång dags utflykt och sänkte snabbt ett glas vin och sjönk ner på vår humor nivå. En taxi till crazy horse där kvällen tog fart med drinkar och danskar. Efter det gled vi vidare till Havana club där vi fick vårt guidecard som gav oss skapligt bra rabatter i baren. Efter stängning gled vi ner till en annan bar som precis skulle stänga, men med vår övertalan höll dom öppet och vi fick ett gäng turkar till sällskap, varav en som hade bott två år i farsta och pratade svenska, det var lite trevligt ! Lite mindre trevligt var det med en utav turkarna som ständigt skulle pilla en i håret och ansiktet, jag fick dra en liten vit lögn om att jag led utav panikångest om jag kände mig för inträngd bland folk, det funkade utmärkt och jag fick va ifred !

En härlig sammanfattning utav nattens bravader !

Tillslut var det äntligen dags att ta en taxi hem, väl tillbaka på sesam köpte Nicole och jag en varsin glass och gick sen utav någon konstig anledning in på toaletten i receptionen för att äta, där satt vi typ i en timme och fy fan vad vi skrattade, vi hade rusikgt roligt, och roligare blev det när vi vid 5 tiden ramlade in hos stackars Rasmus och fastnade fnissande i hallen innan vi tillslut kröp till kojs. Men vi hade en toppen kul kväll iallafall !
Idag har vi glassat lite på stranden och bara segat, snart är det somsagt dags för oss att dra tillbaka hem till Antalya, men för tillfället skulle jag bara vilja sova! Och det tråkigaste av allt är att nu när vi kommer hem igen så har våran lilla Thea flyttat ut, känns jätte tråkigt.. Men vi får ett nytillskott till lyan istället, en finsk tjej, det ska iallafall bli lite spännande ! Men nu ska vi bara fortsätta chilla en stund och förbereda oss för våran 2 timmar långa bussresa tillbaka till Antalya. Tackar Rasmus för gästvänligheten och Alanya för dess härliga nattliv, Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar