söndag 1 maj 2011

Hamam !

Och då har vi äntligen påbörjat årets nästan vackraste månad, välkommer härliga Maj ! Vi har haft en riktigt skön start på Maj och vi fick till en riktig trevlig valborgsmässo kväll igår! Vi avnjöt vin, jordgubbar, choklad och annat gott på balkongen innan vi åkte in till Antalya city tillsammans med vår nyfunna vän och kollega Apo och hans kompis från kontoret. Vi var först på Jolly joker, där spelade precis samma band som när vi var där sist och dom spelade precis samma låtar, det är väldigt högljutt så det gick inte att prata så mycket och vi tjejer var tok danssugna!

Nicole och jag fixade Valborgs myset !

Vi begav oss istället ner till Soho och tänkte att vi kunde svänga våra lurviga där istället, men det är så mycket bord och dom flesta står mest och lyssnar på musiken och dansar kring sina bord. Dom har iallafall helt garanterat den högsta jävla basen jag har varit med om, det verkligen dunkade med i hela kroppen! Men vi stod där, tog en öl och hade riktigt trevligt ! Vi insåg också att samtliga ordningsvakter i princip var lika stora som terminator, det var verkligen helt otroligt ! Glöm alla svenska små blonda fjoll vakter, det här var riktiga grejer. De var dessutom trevliga (uppenbarligen för att dom vet att ingen vågar mucka med dom) och inte alls sådär dryga som en del svenska vakter kan vara som går runt och tror att dom är poliser.... I vilket fall som helst, vi hade en trevlig kväll och toppade det hela med en varsin chees på mc.donalds, gott med en hederlig chees !

Mr. Terminator (jag vill även understryka att Nicole är 1.79 cm lång och har 10-12 cm's klackar) STOR vakt :)

Men det blev en ganska lugn kväll eftersom vi skulle inviga första maj med att gå på Hamam, och det gjorde vi ! Först fick vi basta, sen ångbasta, sen blev man skrubbad och intvålad på ställen man inte visste var möjliga (dom är inte blyga där inte) efter det beställde vi en varsin ansiktsmask och efter det var det massage ! Riktigt riktigt skönt var det och man kände sig riktigt len och skön om kroppen, vill försöka gå på hamam regelbundet, för med det, rätt kost och träning så kan man nog lyckas med ett par riktigt schyssta spiror inför sommaren ! Det satsar vi på ! Det har varit en mycket trevlig helg, skönt att bara få vara ledig, imorgon tar vi nya tag igen och kör om på nytt, utvilade, renskrubbade och taggade för en ny vecka !
Godnatt gott folk !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar