tisdag 10 maj 2011

Sol, sol, strålande sol !

Ahhh LEDIG! Att vara ledig idag har varit guld värt, jag har varit så slut efter helgen och gårdagen plus att jag inte riktigt är kry i halsen och kroppen.. Så att igår få krypa ner i sängen och veta att man var ledig idag var riktigt skönt ! Så idag när vi vakna efter att ha fått nästan 9 timmars sömn så strosade vi ner till stranden och la oss för att steka en stund, tog även det första doppet i havet här i turkiet och det var helt okej.. Inte varmt, men helt okej !

Efter en förmiddag på stranden tog vi bilen och besökte det stora shoppingcentret 5m migros, där blev det av lite shopping såklart.. kom hem en kjol, ett linne och en massa jordgubbar rikare, kan väll kalla det en lyckad shoppingrunda :) Otroligt skönt iallafall med en härligt ledig dag som denna, känns mycket bättre! Men nu börjar det bli dags att dra sig hemåt igen, ta en dusch och smörja in sig med aftersun för idag tog solen riktigt bra ! Men sol, sol strålande sol, underbart !

2 kommentarer:

  1. Härligt med en ledig dag med sol och bad. Jag har också solat och badat men inte varit ledig. Har troligen inte lika varmt vatten heller även om det idag var uppe på 7 grader. Allafall 3 grader varmare än första doppet för några veckor sedan....Puss och kram, hör av mej framåt helgen! Pappsen

    SvaraRadera
  2. Åh så härligt pappa :) Men vad kallt, vi har garanterat varmare i vattnet, de är nog bara din dotter som har blivit lite utav en badkruka :P Ja gör gärna det, saknar dig !!! Pusspuss!!!

    SvaraRadera