fredag 6 maj 2011

Hårda ord !

Vi hade en superbra dag på flygplatsen igår, men man var bra trött.. trodde nästan att jag skulle tuppa av ett tag där, men med det toppteamet vi är så fungerade allting bra och vi fixade det trots att vi alla var dödströtta! Hem, sova.. Vi sov medans åskan mullrade på förfullt utanför. Vid åtta tiden gick jag upp och började laga mat, en vegetarisk gratäng med zuccini och broccoli stod på menyn, även första gången som vi skulle till att använda ugnen! Det gick jätte bra och maten blev jätte god ! Sen var det bara att sminka sig igen och göra sig klar för nattens arrivels.

Kvällen flöt på som smort fram tills att vi bara hade en buss kvar, från den bussen var det ett bagage som saknades och en gäst var tvungen att göra en PIR rapport, gästerna i bussen väntade tålmodigt och tillslut kom gästen med de försvunna bagaget tillbaka och det var dags att åka. Josefine gjorde infotalket och skulle precis skicka iväg bussen när en man från flygplatsen kommer och berättar att dom hittat väskan. Gästen måste då gå in igen och hämta bagaget, nu börjar resten utav passagerarna bli otåliga då det tar längre tid än väntat.. Vi fick ta en del skällsord från dom upprörda lite småfulla gästerna, men jag antar att det är en del av jobbet ibland. Tillslut var alla gäster och bagage på plats och dom fick äntligen åka till sina hotell.. Och vi fick också äntligen återvända hem till våra varma sängar, krypa ner och somna in..

Och om vi sov, det var knappt att man kom upp.. vid halv ett gck jag upp, fixade frukost som vi åt ute på balkongen i solen, sen gick vi ner till polen och la oss och solade och halvsov. Sen började det blåsa upp lite och vi la oss under en filt, skönt att bara få ligga och slappna av. Nu sitter vi nere på kazan och internettar, snart ska vi handla lite och ikväll skall vi äta middag med hela teamet ! Det ska bli riktigt mysigt ! Men nu är det dags att dra sig härifrån.. Trevlig helg allesammen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar