lördag 14 maj 2011

Saade !

Sitter och hänger på terminal 1 i väntat på kvällens sista flyg, idag har jag garanterat haft min roligaste sänd buss ever, en buss full utav ungdomar från Göteborg som skulle till Alanya och festa järnet.. Riktigt kul att sända den bussen och få massa jubel och gensvar! Goa gubbar från Göteborg.. Gött.. Hehe...

Men somsagt, ett flyg kvar nu.. ett norskt, det ska bli spännande ! Sen väntar sängen där hemma i lägenheten, kanske en och annan kopp varm oboy slinker ner först! Men det verkar som att det går bra för vårt lilla svenska lammkött? Lilla söta Erik Saade? Hoppas de håller i sig, vore grymt kul om han gick och vann hela grejen ! Fått schemat inför nästa vecka, har ledigt både måndag och tisdag, vilket innebär mini vaccation till ALANYA ! Äntligen skall vi få vår beskärda del utav party och härliga turistiska scandinavier, som sagt, här i krokarna möter vi bara ryssar, tyskar och turkar..

Nej nu ska jag kika hur det går för lammet, sen gör vi flygplatsen för sista gången för denna natten, men själklart tillbaka imorgon igen :) GODNATT Sverige och SAADE !

2 kommentarer:

  1. oroliga mamman15 maj 2011 kl. 17:54

    Heeej igen kära dotter!!!
    Måste bara berätta vilken härlig, o sjukt rolig tillställning det var hos Mia i fredags..Efter god mat o vin, var det dags att prova på alla dessa små läckerheter, som naturligtvis fanns i sovrummet... Likt läckra praliner i en godisaffär, låg de uppradade i sängen - olika färger, storlek, typer o modeller. Vissa hängde utmanande runt väggarna och bara väntade..
    Till slut fick man otåligt och fnissande gå lös på godbitarna..:)! Känna, klämma, dra o prova..
    Helt hysteriskt var det!!! Men KUL. Två läckerheter fick följa med hem - en romantisk, blyg sak i grått och en framfusig modell med djuriskt mönster o pärlor vid axlarna... Det fanns många modeller s säkert skulle falla dig i smaken, och jag funderar på att ha en liknande tillställning i augusti, när du är hemma!? Mia hälsade till dig så jättemycket o likaså Helene s oxå var där, bl.a.
    Nu stundar snart en ny spännande tillställning på TV, näml. hockeyfinalen mell Sverige-Finland!! Ev. blir det Värmdö i helgen men vi hörs innan. PUSSAR & KRAMAR /mamma

    SvaraRadera
  2. Hej mor min :) Åh fy det låter ju riktigt toppen bra det där ! Önskar att jag hade varit där ! Men ja de låter bra, ska dubbelkolla när min semestervecka blir av så får vi boka´t :) Hälsa så mycket tillbaka till alla och glöm inte påminna mormor om hallongrottorna ! :) Pusspuss!

    SvaraRadera