tisdag 23 augusti 2011

Nattlig massaker !

Har haft en trevlig ledig dag och jag har faktiskt mått riktigt bra, trots att jag inte lyckades få mycket sömn som jag hoppats på inatt heller... Jag tror att det är någonting med min lägenhet här på Royal, nån negativ energi eller nåt som gör att jag inte kan sova om nätterna. . En sak kom jag på inatt som garanterat påverkar min sömn, det är min huvudkudde ! Den är på tok för hög för mig och gör att jag aldrig riktigt ligger bekvämt med huvudet, jag har stört mig på den enda sen jag flyttade hit men har aldrig orkat göra nåt åt det... Men inatt, i ett desperat försök till att få lite ro i min sömn så sprang jag upp med kudden i högsta hugg, sprette upp ett litet hål och slet ut hälften utav den plastiga bomulls liknande fyllningen, drog igen hålet någorlunda och satte på örngottet igen, som ny ! Resterna utav min kuddmassaker tryckte jag ner i en påse, den åker i sopporna imorrn (vill ju inte lämna några bevis till städerskan). Det var himmelskt skönt att få lägga huvudet på en lagom hög kudde, värt mycket faktiskt ! Ibland får man sina bästa idéer om natten helt enkelt !

Idag har jag faktiskt bara legat på stranden, jätte skönt att bara ta det lugnt ! Hade tänkt att jag skulle få brynen noppade men tjejen som gör dom var ledig idag, attans... Under dagen var det flera utav mina kollegor som fick besked om när dom skall åka vidare till nästa destination, jag fick inget besked... väntan är verkligen olidlig! Jag vill veta så snart som möjligt så att man kan börja förbereda sig lite och planera ! Men jag har ju sån tur som vanligt så jag kommer säkert få veta sist och kommer antagligen få vara kvar här längst.. Men jag hoppas verkligen på svar så snart som möjligt, skulle vara guld värt ! Det blev iallafall avslutningsvis en middag inne i Antik side på Ocakbasi, självklart åt jag favoriten Chicken casserole, om jag kommer sakna den när jag lämnar detta land..! Det var ett bra avslut på denna dag, hann inte riktigt med allting som jag hade tänkt som typ att tvätta, men jag gör det i Antalya under dagen imorgon istället ! Nu ska jag lägga ner huvudet på min sköna härliga kudde och försöka få lite sömn ! Natti natti...

Btw, jag har fått ett litet husdjur också, en liten ödla har flyttat in hos mig, jag tror att jag ska kalla honom Harald. Harald smög sig på när jag stod i duschen igår morse, hittade honom gömd under min skrubbvante.. Ikväll sprang han omkring på sovrums golvet men gömde sig snabbt under sängen när jag kom in i rummet. Social prick den där Harald.. Men alltid trevligt med en ny sambo !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar