tisdag 14 juni 2011

Vardagslyx !

Även i sverige kan man lyckas hamna på de mest underliga ställena.. Tidigt igår vaknade jag och trodde jag försovit mig, vilket jag självklart inte hade gjort eftersom jag ständigt lyckas vakna innan klockan ringer.. Solen sken utanför vilket gjorde mig extra glad och taggad för en dag på stan med Jennifer och Matilda. Vi tog halv 11 tåget upp mot stan, väl uppe så blåste det nästan storm men solen värmde rätt bra ändå. Vi strosade runt en stund innan vi började bli lite törstiga. Vi tog en buss ner mot kungsan och slog oss ner på Friday´s och beställde in en flaska vitt. Vi njöt av den härliga sommar värmen, de kalla goda vinet och utsikten och underhållningen utav alla människor som också strosade omkring och hade det bra i solen ! Efter att vi tömt en flaska hade vi än inte släckt vår törst och vi beställde in ännu en, och av någon anledning så smakar det bara extra bra sådär på en måndag när solen ligger på, vardagslyx !
Vi fick sällskap utav tre tyska män som satt vid bordet brevid. De var på semester i Stockholm men skulle hem till Frankfurt redan till kvällen. Dock tyckte att Stockholm var en mysig stad men konstaterade att krogarna var betydligt bättre i Finland.... (?) Men det var trevligt att socialisera lite och jag kände mig plötsligt lite som hemma igen då man fick lyssna på ett gäng förvirrade tyskar, precis som man väldigt ofta får göra på flygplatsen i Antalya också ! Efter två flaskor vin bestämde vi oss för att dra oss hem igen men började redan här smida planer inför kvällen ! Vi tänkte att vi måste ju ta oss tillbaka och fortsätta vårt vindrickande denna härliga måndag !
Väl hemma skulle Matilda fira sin mor som fyllde år och kände att hon hellre ville va hemma där hela kvällen och Jennifer var trött och orkade helt enkelt inte fortsätta.. Som tur är hade jag redan pratat med Sandra som var jätte på att åka upp till stan igen ! Jag hoppa in i duschen och fixade om mig på nytt och stressade sedan ner till tåget som jag var farligt nära att missa, men jag hann ! I södertälje hamn mötte jag upp Sandra och Anton och vi åkte upp mot söder och bänkade oss på snaps uteservering där vi satt och hade allmänt trevligt. När det började vankas för sista tåget att gå så bestämde sig Anton för att åka hem, men Sandra och jag var inte lika sugna på den idén och valde att stanna och tänkte att "det löser sig alltid" ! Snaps började slå igen och vi funderade på var tusan vi skulle gå nu, Sandra ringde några vänner som sa att Vicktoria brukar ha bra drag på måndagar. Dit gick vi såklart..!
Väl framme la vi märke till att det var schlager kväll, "va kul" tänkte vi glatt, slog oss ner med varsin öl och beskådade omgivningen.. Mycke grabbar ute denna kväll.. "Oj där är en med handväska..." Det gick ganska snart upp för oss att det var gaykväll.. Det borde vi ju ha förståt! Vi hade en helt galen måndagskväll och stackars Sandra blev näst intill utskälld av en mörk man som minsann undrade var Sandras flickvän höll hus ! (som då råkade vara jag för att komma undan situationen med en svartsjuk bög då Sandra hade haft en lång konversation med den mörka mannens pojkvän) Efter mötet med den svartsjuke mannen drog vi oss istället ut mot dansgolvet (bögar kan verkligen shaka!) Vi fick två bögar i sikte som vi drog oss till, ena presenterade den andra som sin pojkvän och vi högg in på en varsin "bög" och dansade.. Men efter ett tag började de bli lite väl närgånget och händer började dra sig till ställen som bögar normalt inte bör vilja röra så Sandra frågar ena killen "men vad säger din pojkvän om det här" och han svarar "nej men asså vi gillar tjejer" Smarta jävla grabbar som låtsas va bögar för att få brudar, de funkade ju tyvärr... Men efter det bekännelsen lämnade vi snabbt dansgolvet och gick ut för en nypa luft. Lita aldrig på en gay...
Men vi hade en tokrolig natt jag sent kommer att glömma och självklart lyckades vi ta oss hem, ja menar Det löser sig alltid ! Imorgon kommer svaret på min framtid för vinterhalvåret, Nervööööööst !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar